Data: 22.01.2020   |   Harta site-ului |  Contact  

   

...era miezul zilei, dar pentru noi era deja seara... fusul orar isi spunea cuvantul...

Si asa am tinut-o vreo saptamana la rand... In vreo 2 dimineti (pe la 3-4 a.m.) ne-am trezit ca ne era foame. Ghiciti ce! Ne-am facut cartofi prajiti!

Intr-alta dimineata am mancat curcan...intr-alta cereale cu lapte...

Dimineata (pe la 12-1 p.m.), trageam la vizitat imprejurimile. San Mateo este un oras foarte linistit, foooooarte curat iar vremea parea (asa cum imi povestise Lorin) sa tina cu noi - era noiembrie si termometrul indica 35 de grade.

Dupa vreo saptamana, cand deja (spuneam noi) ca am trecut pe ora Americii, ne-am invrednicit sa ne prezentam la serviciu.

In parcare ... surpriza...masina firmei... o hardughie de masina cum au majoritatea americanilor... si pe de-asupra avea si cutie automata ... Multi ar spune ca e mai simplu sa treci de la condusul pe o masina cu schimbator de viteze (manuala) pe una automata ... asa este ... da' masina sa pastreze proportiile celei manuale (cu care eram obisnuita-care nu era in nici un caz vreun 4x4) ... Cand m-am apucat eu sa pun niste frane... cred ca va inchipuiti cum era ... ca intr-o tacada in "oraselul copiilor"... mi-am zis pe loc : "Daca ne vom lua masina, sigur nu va fi SUV si va avea schimbator manual de viteze...".

In vreo 3-4 zile m-am dat pe brazda cu hardughia... masina imi asculta toate comenzile si ne ducea "bucuroasa" la serviciu.
   
Daca iti place ce citesti / designul site-ului ...