Data: 22.06.2021   |   Harta site-ului |  Contact  

   

Multi oameni plinuti am mai vazut... Vorba lui Lorin: cand vezi o ditai femeie ca doreste sa te serveasca cu micul dejun la McDonalds, te intrebi daca sa mai cumperi sau nu. Aaaa, de cand am venit incerc sa-mi cumpar cartofi de la Mc. Nu am reusit.

In drum spre serviciu, ne-am oprit de 2 ori la Mc si dimineata nu se serveste decat meniu de mic dejun (niste clatite peste care era trantita o omleta si o carne de ceva - pe care n-am mancat-o, iar alaturi o cutie cu gem). Auzi clatite dulci cu omleta.

Nu e ca in Romania (aceleasi meniuri la orice ora a zilei). Asa ca m-am hotarat sa fac cartofi prajiti acasa. Eeee, te pui cu americanii. Cartofii...tot dulci si astia...

Pai cum sa nu te-ngrasi daca totul e dulce?!? Numai E-uri prin magazinele astora. Iar ce nu e E, adica e "organic", are un pret mai piperat.
Am cumparat niste rosii (verzi) "organice" pentru ca ne era dor de niste muraturi ca acasa ... am dat 6.5 usd pe 450 de grame... N-am luat 450 de grame, ci 3 kg, dar asa era afisat pa raft. Evident ca toata lumea ocolea acel stand. Nu insa noi, care cand ne-am vazut in fata lui n-am clipit inhatand toaaaaaate rosiile din lada frumos decorata ... Zona de "organice", este cel mai frumos decorata (in stil rustic)...

Iar la televizor, majoritatea reclamelor este dedicata specialitatilor culinare. Iar daca nu e vorba de ceva mancare (pizza, hamburgeri si burito de cele mai multe ori), este sigur vorba de niste pastile miraculoase cu ajutorul carora slabesti.
Si apropo de reclamele vazute... credeam ca reclama de pe Youtube cu Coca-Cola si Pepsi (cand un copil se urca pe doua cutii de Pepsi ca sa ajunga sa introduca o moneda in tonomat, pentru a comanda o Coca-Cola) e unica... ei na!... Nu. Aici "se poarta" concurenta neloiala. Toate reclamele sunt in acest stil.

   
Daca iti place ce citesti / designul site-ului ...