Data: 22.01.2020   |   Harta site-ului |  Contact  

   

... nu-mi venea sa-mi cred ochilor... podul avea copaci pe el... am zis ca am vedenii, ca acei copaci se vad de pe vreun povarnis de la capatul podului...nuuuu, cu cat ma apropiam, cu atat imi dadeam seama ca nu e asa, ci ca pomii sunt chiar pe pod.

Nu stiu daca va puteti inchipui asa ceva. Pentru arhiva personala, cred ca o sa incerc sa fac o poza. De fapt o sa il rog pe Lorin, ca in mers sa dea curs solicitarii mele - el, mai nou, nu face decat poze artistice, iar ceea ce i-as cere eu ar fi o blasfemie... sa faca poza prin parbriz, la un pod cu pomi... :)

Am mentionat ca exista de obicei 3-4-5 benzi de circulatie pe sens... Am intalnit chiar si 11 benzi pe sens la podul din San Francisco (Bay Bridge). In dreapta este minunatia... iar noi eram pe banda a patra. In incercarea de a ajunge la un muzeu (Academia de stiinte) si neputand interpreta corect indicatiile GPS-ului (daca va vine sa credeti asta), la o intersectie cu vreo 3 benzi la stanga, m-am incadrat pe cea care ducea peste Oakland, pe podul "Bay Brigde". Am mers vreo 8 mile pe acest pod (mai multe despre acest pod veti afla in capitolul 9, Orase californiene).. si am reusit sa gasim iesirea potrivita (o bucla de intoarcere) pentru a ajunge inapoi in oras.

Nu mica mi-a fost mirarea cand in fata mea se dezvalui o imensitate de strada. E adevarat ca in mai putin de o mila se trecea printr-o sectiune pe plata. Un fel de podul de la Cernavoda de vreo 5 ori mai mare. Uoooou... un intreg parc auto organizat pe 11 benzi...
Daaa, am numarat unsprezece benzi de circulatie, din care 3 erau pentru "fast track"- cei care aveau abonament digital afisat pe bordul masinii si care treceau prin aceasta sectiune de pod un pic mai repede decat ceilalti.

   
    1. Bay Bridge ... 11 benzi...
Daca iti place ce citesti / designul site-ului ...