Data: 19.01.2022   |   Harta site-ului |  Contact  

   

Concertul numarul 8...

Shinedown

.. a avut loc in 3 octombrie 2009, in San Francisco, in incinta Grand Regency Ballroom (o sala de bal similara cu cea de la concertul Alice In Chains, purtand mandra, deasupra auditoriului, cateva candelabre impunatoare)... Stau si ma gandesc acum... cred ca erau bine ancorate in tavan si cred ca le verificau mereu mai ales ca in acea sala se desfasoara astfel de concerte rock... iar boxele indreptate dinspre scena spre public sunt prinse de tavan si genereaza mii de decibeli, fix printre bucatelele de sticla ale elegantelor candelabre...

La acest concert am ajuns pentru ca acasa Lorin m-a vazut ca tin ritmul si fredonez o melodie de la Shinedown - "Second chance". Nici nu m-a intrebat. M-am trezit direct cu "Avem bilete si la Shinedown"..."Mda... Acu' ce sa fac, merg.". Si ma pusei din nou pe informare... din nou wikipedia... Zice asa: "Shinedown e o formatie rock americana, infiinta in 2001, in Jacksonville - Florida. Membrii fondatori sunt: Brent Smith(solist), Brad Stewart(bassist), Jasin Todd (chitara) si Barry Kerch la tobe. Influientele muzicale ale formatiei Shinedown vin de la Otis Redding, Pink Floyd, Soundgarden, Iron Maiden, Stone Temple Pilots si Foo Fighters." Pana aici nu suna rau deloc. Mai ales ca eu aveam melodia "Second chance" in cap...

Si mai citesc:"Membrii actuali sunt : Brent Smith (vocalist din 2001 pana in prezent), Zach Myers (chitarist din 2005), Barry Kerch (percutionistul formatiei din 2001) si bassistul Eric Bass (recent alaturat trupei in 2008)".

Pana aici totu-i bine, sa-i vedem si "in actiune"... Zis si facut. Pe 3 octombrie 2009, ne prezentaram la intrarea cladirii cu sonoritati elegante (Grand Regency Ballroom), in niste jeansi, hanorace, iar eu si cu o gentuta purtata in stilul postasilor ... pe dupa gat... ca de, intram intr-o sala de bal, nu?

Au cantat bine, chiar nu ma steptam sa-mi placa asa de tare. Au facut atmosfera si au relationat foarte bine cu publicul, reusind chiar si un sceptic ca mine sa il urmeasca din loc, la a tine ritmul si a sari de vreo doua ori cu masa de populatie prezenta acolo... Cateva din melodiile interpretate au fost: "Sound of Madness", "Save Me", "Devour" si "45".La sfarsit, la bis, au cantat 2 din melodiile lor de succes, printre care si preferata mea "Second chance". Si pentru ca am si filmat, va invit s-o si ascultati:

   

    1. Concert Shinedown - 3 octombrie 2009
Daca iti place ce citesti / designul site-ului ...